FAQ

Här hittar du vanliga frågor och svar
Hur fungerar undervisningen?

Kurserna följs i egen takt och tempo via vår kursportal. Kurserna består av videos, övningar och quiz. De är strukturerade så att man lär sig steg-för-steg. Kursportalen håller automatiskt koll på hur långt i kursen man kommit, vilket som är nästa steg osv. Genom kursportalen kan ni flexibelt göra kursen från en dator i ert egna tempo. Support och hjälp kör vi via chatt och mail.

4000+ föräldrar har laddat ner första lektionen gratis som e-bok och feedbacken har varit väldigt positiv. Om du, eller dina barn, är intresserade av att komma igång med programmeringen är detta ett bra ställe att börja.

500+ barn och ungdomar har lärt sig att bygga egna spel och program med våra kurser i programmering. Om du, eller ni, också vill lära er att programmera egna spel och program så kan ni anmäla ert intresse. Om ni vill höra vad några av våra deltagare har tyckt om kurserna så hittar ni det under recensioner.

Vad kostar kurserna?

Först och främst: vi erbjuder en hel del resurser gratis (e-bok, och videos m.m.). Vår önskan är att du börjar med gratismaterialet för att se om programmeringen, vårt sätt att lära ut, och våra kurser kommer passa er.

Våra kurser har en kursavgift. Det är denna som låter oss göra det vi gör bäst – lära fler barn och ungdomar att programmera.

Det kommer att finnas två olika kurspaket tillgängliga som kostar från 2499 till 3499 kr, beroende på ert behov och budget. Vi erbjuder flera olika betalalternativ (bl.a. faktura). Skriv upp er på kölistan för mer information.

Vad behöver jag för dator?

För att följa kursen behöver du en PC (Windows) eller Mac. Helst ska den inte vara äldre än 10 år. Lektionerna kan även ses på läsplatta (t.ex. iPad) och mobiltelefon.

Kan vi ställa frågor under undervisningens gång?

Självklart! Vi kör support och frågor via chatt och mail.

Får jag ett kursbevis efter avklarad kurs?

Ja, vid avklarad kurs får du ett diplom som intygar att du har gått kursen.

Hur anmäler vi oss till kursen?

Anmäl dig till kölistan här. Vi skickar ut mer information till dig snart.

Är undervisningen helt digital?

Ja, kursen kan följas från var som helst i världen, så länge du har tillgång till en dator med internet. Den har inga fysiska träffar.

Jag är redo! Vad är nästa steg?

Anmäl dig till vår kölista så kommer vi höra av oss när vi släpper fler platser. Under tiden kan ni starta med e-boken som vi skickar ut vid anmälan till kölistan.

Unga Programmerare håller kurser i programmering för barn och ungdomar. Unga Programmerare startades av studenter från Chalmers Tekniska Högskola.

Följ oss

Nyhetsbrev