Om oss

Kanske vår tråkigaste sida... eller?

Du vill lära dig att programmera. Eller så vill dina barn det. Oavsett vilket, så har du hamnat rätt! Vi är Unga Programmerare. Men du är inte intresserad av att höra om våra mål, vår vision, eller varför vi gör det vi gör. Du bryr dig inte när vi berättar att vi har många års erfarenhet av att lära ut programmering, och att vi har kokat ihop detta till de absolut bästa kurserna i programmering för barn och unga som vi har kunnat skapa.

Vi vill att du ska lära dig programmera. Vi vill att dina barn ska lära sig. Kanske lyckas vi skapa nästa Ada Lovelace, Margaret Hamilton eller Elon Musk på vägen?

Vår historia

Hej! Tobias heter jag och jag driver Unga Programmerare. Jag hjälper dina barn att lära sig programmera.

Låter det tråkigt?

När jag var 12 år så ville jag lära mig att programmera. Jag visste att, om jag lärde mig att styra datorn med kod, så skulle jag kunna skapa egna program. Det fanns ingen som lärde barn att programmera. Synd. Jag fick låna en bok av min syster som handlade om webbdesign, men den lärde mig bara att designa. Det var kul, men jag ville lära mig att programmera.

Faktum är att jag lärde mig inte att programmera på riktigt förrän långt senare. Många år senare. När jag kunde gå kurser i programmering genom gymnasiet och universitetet.

När jag studerade IT på Chalmers höll jag, tillsammans med några andra studenter, vår första kurs i programmering för barn och unga. 

Unga Programmera är skapat för dig, och för dina barn. Men det är också skapat för mig, för 12-åriga Tobias som ville lära sig att programmera. Välkommen!

Formell info

Unga Programmerare är ett initiativ under Innovation Institute of Sweden AB. Vi är momsregistrerade och godkända för f-skatt.

Innovation Institute of Sweden AB
Box 2062, 116 74 Stockholm
Org.nr. 559290-7603

Samarbete

Vill du samarbeta med oss? Vill du synas för 10.000 föräldrar med techintresserade barn? Vill du sponsra någon av våra kurser? Ska vi skapa ett stipendium tillsammans? Det blir kul! Kontakta oss.

Du kan också skriva till Tobias direkt på tobias (a) ungaprogrammerare.se.

Tobias (inte längre 12 år)

IT-ingenjör från Chalmers

Unga Programmerare håller kurser i programmering för barn och ungdomar. Unga Programmerare startades av studenter från Chalmers Tekniska Högskola.

Företagsinfo

Innovation Institute of Sweden AB
Box 2062, 116 74 Stockholm
Org.nr. 559290-7603

Följ oss